Wie we zijn en wat we doen

 Inspiration is bijna 50 jaar geleden gestart als interkerkelijk jongerenkoor en is uitgegroeid tot een bruisend koor voor alle leeftijden. Gezelligheid en inspiratie gaan hier hand in hand. Iedereen die van zingen houdt is welkom! Je achtergrond, leeftijd en geloofsovertuiging speelt daarbij geen rol. Jouw liefde voor muziek en plezier in zingen zijn wat telt.

 


Samen zingen we met passie en enthousiasme. We hebben een breed repertoire van black gospel, pop, rock tot musical. We kiezen voor nummers met een boodschap. Met onze muziek willen we onze luisteraars raken en elkaar inspireren.
Bij Inspiration repeteren we wekelijks, onder de enthousiaste en kundige leiding van dirigent Matthijs Wijgers. Tijdens de repetities zijn we bezig met het instuderen van de muziek en het verbeteren van onze zangtechniek. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer en met veel plezier! Maar natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid. Betrokkenheid bij elkaar is voor ons vanzelfsprekend.

Met onze repetities werken we toe naar verschillende optredens. Of het nu gaat om kerkdiensten, concerten of andere speciale gelegenheden. Wij streven ernaar om met onze meerstemmige muziek een positieve impact te hebben op de mensen om ons heen.

Ben jij een ervaren zanger of zet jij je eerste stap in de wereld van koorzang? Bij Inspiration vind je een plek waar je muzikaal kunt groeien, jezelf mag zijn en terecht komt in een gezellige groep mensen. We kijken ernaar uit om samen met jou te zingen!

Wil je een keer meezingen tijdens onze repetities, ons boeken voor een optreden, of heb je een andere vraag? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.